Talvisia ajatuksia.

Talvisia ajatuksia.

Elämme vuoden kylmintä jaksoa, lämpöä tarvitaan ja energiaa kuluu nyt paljon. Kylmillä keleillä ei juuri koskaan tuule, joten tuulivoimasta saadaan sähköverkon täytettä vain murto-osa rakennetusta kapasiteetista. Jotkut tahot myös Eurajoella tahtoisivat silti rakentaa teollisen tuulipuiston Lemlahden kylään. Varsinkin muutaman demarin ja kokoomuslaisen kiihko ”myllyjen” rakentamisen puolesta herättää ihmetystä. Jos pääperusteena on ilmastonmuutoksen torjuminen, niin mitä lähes pysähdyksissä olevat ”myllyt” siihen auttavat. Sähköä tuodaan Suomeen esimerkiksi Virosta, jossa sitä tuotetaan fossiilisilla polttoaineilla. Ainoa pitkän aikavälin kestävä ratkaisu Suomessa on Ydinvoiman lisärakentaminen.

Eurajoen läpi kulkevan joen tila on nyt kuuma aihe. Toiset haluavat jatkaa niin kuin tähänkin asti ja toiset taas haluaisivat JPV Euran rakentavan purkuyhteyden Kokemäen jokeen tai suoraan mereen. Tehdään tässä niin tai näin niin rahaa palaa ja paljon. Oma kantani on varsin selvä, Eurajoki on aivan liian pieni joki virtaukseltaan, jotta se kestäisi jatkuvia ohijuoksutuksia JVP:n taholta. Täytyy myös muistaa, että Raumalla juodaan Eurajoen vettä. Euralaisten pitää olla aktiivisia asian suhteen, ihmettelen ettei heidän oma Keskustalainen kansanedustajansakaan ole asiaa saanut vietyä eteenpäin. Onkohan kysymys tahdosta?

Haittamaahanmuutto on myös Eurajoella noussut mukaan keskusteluihin. Eurajoen kunnanhallitus päätti jatkaa olemassa olevaa kotouttamissopimusta ELY-keskuksen kanssa. On sanomattakin selvää, että minä tuota päätöstä hallituksessa vastustin. Teimmekin valtuustossa 29.1 aloitteen sopimuksen irtisanomiseksi, eli parhaamme teemme suojellaksemme kuntalaisia. Kuntastrategiaankin on kirjattu turvallisuuden olevan tärkeä päätöksentekoa ohjaava kriteeri, tämä tuskin kiinnostaa vieläkään muita puolueita.

Eduskuntavaalit ovat tulossa, saan kunnian olla taas ehdolla. Kova työ on edessä, jotta saamme äänestäjämme vakuutettua siitä, että meihin voi luottaa. Monet kokevat, että Perussuomalaiset ovat pettäneet äänestäjänsä, kun hallitusohjelmaa ei noudatettu ja sen takia jouduimme lähtemään hallituksesta. Muistakaa että nuo petturit jotka jäivät hallitukseen, ovat nykyään nimellä Sininen tulevaisuus. Me Perussuomalaiset jatkamme edelleen samojen aatteiden voimalla eteenpäin. Meille Suomalainen on aina tärkein!

Comments are closed.