Vanhat puolueet eivät arvosta Suomalaisia.

Vanhat puolueet eivät arvosta Suomalaisia.

Sote näyttää kaatuvan viimeistään eduskunnassa, mikäli sosiaali- ja terveysvaliokunta ikinä saa asiaa ratkaistua. Valinnanvapaus on niin vaikea asia ratkaistavaksi, ettei tämä Sipilän ja Orpon johtama hallitus kykene sitä ratkaisemaan. Kaiken Sote-hömpötyksen sijaan eduskunnassa tulisi pohtia, miten Suomalaisten perus- ja perustason erikoisairaanhoidon palveluita saataisiin parannettua. Ihmetellä pitää miksi ei lääkäreitä kouluteta enempää, sillä suurin ongelmahan on liian pitkät odotusajat lääkärin vastaanotoille. Eli lisää Suomalaisia lääkäreitä, niin hoitoonkin päästään nopeammin.

Hoitajapulaan yksinkertainen ratkaisu on palkkojen nostaminen ja hoitajamitoituksen kirjaaminen lakiin.  Palkkojen nostamisen kautta tuleva ammatin arvostus parantaa varmasti työssä jaksamistakin. Jaksamista tukee varmasti myös se, jos tekeviä käsiä on enemmän. Kaiken tämän edellä esitetyn voi rahoittaa helposti, poistamalla saman summan maahanmuuttoon varatusta budjetista. Kunnillehan pitää myös antaa rahat mitoituksen toteuttamiseen, pelkkä laki ei riitä.

 Suomen hallituksen tulisi tehdä kaikkensa oman kansan hyvinvoinnin parantamisen eteen. Nykyinen hallitus ei tosin näin tee, eikä meno parane yhtään, jos pääministerin salkku menee demareiden Antti Rinteelle ja sitä kautta hallituksen ministereiksi tyrkyllä ovat myös Lii Andersson ja kukaties vaikkapa Pekka Haavisto.  Vaaleissa voimme saada muutoksen aikaan, sillä suurin osa kansasta ei halua nykyhallituksen jatkavan, eivätkä Suomalaiset voi todellakaan haluta Rinteen vihervasemmistoa hallitusvastuuseen, eihän?

Comments are closed.